Anti-stress massage

ANTI-STRESS MASSAGE

ANTI-STRESS  MASSAGE BODEGRAVEN, REEUWIJK EN OMGEVING

Heb jij een stressvolle baan, druk sociaal leven of veel zorgen aan je hoofd? Dan is het voor jou tijd om even heerlijk te ontstressen met een anti-stress massage van De Kruijf Sport & Massage. Tijdens de massage wordt gezorgd voor een heerlijk ontspannen sfeer, dit om jou optimaal tot rust te laten komen.

DE BEHANDELING

Tijdens de massage worden diverse massage-technieken gecombineerd. Er wordt extra aandacht gegeven aan de zogenaamde stressgebieden zoals; de voeten, benen, handen en armen. Strijkingen, knedingen en drukpuntmassage door de duimen en wijsvingers zorgen voor ontspanning van de spieren. Blokkades worden opgelost en de circulatie van bloed en energie wordt bevordert. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en zuurstof en voedingstoffen vinden makkelijker een weg naar de cellen. Er wordt gebruikt gemaakt van heerlijk geurend scrub zout, water en warme handdoeken.

MASSAGE AAN HUIS?

Ook massages in jouw eigen vertrouwde omgeving zijn mogelijk. Binnen een straal van 20 km rondom Bodegraven en Reeuwijk rekenen wij slechts € 2,50 voorrijkosten. Mocht jij buiten de straal van 20 km wonen, dan zullen de voorrijkosten vooraf worden besproken.

TARIEVEN

De Kruijf Sport & Massage hanteert tarieven waar je in ieder geval géén stress van kunt krijgen.

Anti-stress massage 20 min € 20,-
Massage van nek, schouders en rug

Anti-stress massage 40 min € 35,-
Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

WEG MET DIE STRESS

Verbeter de balans tussen lichaam en geest met deze heerlijke anti-stress massage. Maak een afspraak voor een massage in Bodegraven, Reeuwijk en omstreken, of kom langs bij de Sportcity in Leiden of Gouda. Weg met die stress!