Bedrijfsmassage Leiden

BEDRIJFSMASSAGE LEIDEN

Heb je een kantoorbaan en levert dit je stress op? Merk je dat je lichaam vaak gespannen is doordat je voortdurend in dezelfde houding zit? Zit je soms verkrampt achter je bureau en heb je last van bijvoorbeeld je rug of nek? Een bedrijfsmassage is een adequaat middel om je klachten te verminderen!

De Kruijf Sport en Massage is gespecialiseerd in verschillende massagetechnieken. Het fijne van De Kruijf is dat wij bedrijfsmassages op locatie geven in Leiden. We komen naar jouw kantoor in Leiden en nemen alles mee wat nodig is voor een effectieve massage bij jou op de werkvloer.

NEEM CONTACT OP

BEHOEFTE AAN EEN BEDRIJFSMASSAGE in leiden?

Voor jouw bedrijfsmassage in Leiden heb jij het voor het kiezen. De keuzes die je kunt maken zijn onder andere:

  • op welke locatie in Leiden mag de masseur langskomen?
  • kies je voor een stoelmassage (de ontspanningsmassage) of voor een massage op de massagetafel (ontspannings-/sportmassage)?
  • wil je een algemene massage of heb je specifieke klachten die de masseur kan behandelen tijdens de massage?

Ontspannen met een bedrijfsmassage

Een bedrijfsmassage helpt je om effectief te ontspannen. En dat kost je effectief geen tijd: wissel je 20 minuten pauze in voor 20 minuten pauze inclusief diepe ontspanning.

Je hebt de keuze uit twee verschillende massages: een stoelmassage of een massage op de massagetafel. Zo is er voor ieder wat wils. Als je het bijvoorbeeld fijn vindt om je kleding aan te houden, is de stoelmassage perfect geschikt voor jou. Wil je een massage die zo diep mogelijk doordringt in je gespannen spieren of lig je graag tijdens een massage, dan is de massage op de massagestoel precies wat jij zoekt.

Met een massage van De Kruijf help je je lichaam in diepe staat van ontspanning te komen in slechts 20 minuten.

Stoelmassage of massage op de massagetafel?

De twee soorten massage die De Kruijf aanbiedt, zijn een stoelmassage en een massage op de massagetafel. De verschillen en overeenkomsten tussen deze twee soorten massages zijn als volgt:

  • Tijdens een stoelmassage zit je, tijdens een massage op de massagetafel lig je.
  • Je houdt je kleding aan tijdens een stoelmassage. Lig je op de massagetafel, dan werkt de masseur met massageolie. Voor deze massage trek je dus je kleding uit.
  • Beide soorten massages duren 20 minuten.
  • Voor beide soorten geldt dat de masseur de massage kan afstemmen op jouw wensen of klachten.

NEEM CONTACT OP

Voordelen van een bedrijfsmassage

Een bedrijfsmassage is in de eerste plaats bedoeld om het lichaam te helpen ontspannen. Je stress vermindert doordat je even helemaal ontspant. Je spieren krijgen rust na het langtijdig in dezelfde houding achter je bureau zitten.

Naast de ontspanning biedt een bedrijfsmassage echter nog veel meer voordelen. We zetten ze graag voor je op een rij.

Minder en korter ziekteverzuim

Kantoren waar de bedrijfsmasseur regelmatig langskomt, zien minder en korter ziekteverzuim onder de werknemers.

Fiscaal aftrekbaar

Vanwege het aangetoonde positieve effect op het ziekteverzuim zijn bedrijfsmassages fiscaal aftrekbaar. D

Werknemers voelen zich gewaardeerd

Bied je als werkgevers je werknemers geregeld een bedrijfsmassage aan, dan is dit een effectieve manier om je waardering te uiten voor je werkgevers.

Ontspannen werknemers op de werkvloer

Ook de sfeer op de werkvloer wordt positief beïnvloed door bedrijfsmassages: werknemers zijn meer ontspannen na een massage en kunnen hierdoor beter omgaan met stress. Dit uit zich ook weer in de onderlinge relaties en de samenwerking tussen collega’s.

Win-win-win

Al met al bieden bedrijfsmassages dus een win-win-winsituatie: als werknemer raak je je stress kwijt tijdens een massage en profiteer je ervan dat je collega’s meer ontspannen zijn. Ook als werkgever zijn de resultaten van bedrijfsmassages positief: je werknemers zitten beter in hun vel, wat zorgt voor een ontspannen sfeer op de werkvloer. Zij kunnen beter omgaan met werkdruk en melden zich minder vaak en minder lang ziek. Ten slotte zijn de bedrijfsmassages ook nog eens fiscaal aftrekbaar.

Jouw bedrijfsmassage in Leiden boeken

Mogen we jou ook helpen ontspannen in Leiden? Boek nu je bedrijfsmassage bij De Kruijf. We komen graag bij je langs!

KLIK HIER EN BEKIJK DE PROMO

NEEM CONTACT OP