Bedrijfsmassage Woerden

BEDRIJFSMASSAGE WOERDEN

In Woerden biedt de Kruijf bedrijfsmassages aan. Je kunt kiezen uit twee verschillende massages: een ontspanningsmassage of een ontspannings-/sportmassage.

NEEM CONTACT OP

BEHOEFTE AAN EEN BEDRIJFSMASSAGE in woerden?

Het handige van bedrijfsmassages in Woerden van De Kruijf is dat De Kruijf naar je toe komt. Waar in Woerden je ook gevestigd bent met je bedrijf, ik kom graag bij jou op het bedrijf mijn ontspannende massages aanbieden.

Een bedrijfsmassage is een effectieve manier om de stress te bestrijden die een kantoorbaan vaak met zich meebrengt. Je ontspant je volkomen tijdens een bedrijfsmassage, maar bent hier maar weinig tijd aan kwijt. De bedrijfsmassages worden namelijk onder werktijd gegeven bij jou op kantoor in Woerden. Je hoeft de deur dus niet uit!

Wat is een bedrijfsmassage?

Een bedrijfsmassage bij De Kruijf houdt in dat je 20 minuten lang gemasseerd wordt. Je hebt de keuze uit een ontspanningsmassage of een ontspannings-/sportmassage.

Ontspanningsmassage of stoelmassage

De ontspanningsmassage is een stoelmassage. Dit betekent dat je tijdens deze bedrijfsmassage niet op een massagetafel ligt, maar op een stoel zit. Uniek aan dit soort bedrijfsmassage is dat je je kleding kunt aanhouden.

Ontspannings-/sportmassage

Even helemaal niets doen: dat kan met de ontspannings-/sportmassage. Deze massage is geen stoelmassage maar een massage waarbij je op de massagetafel ligt. Bij dit soort bedrijfsmassage word je gemasseerd met massageolie, waardoor de masserende bewegingen diep doordringen in de spieren.

Waarom een bedrijfsmassage?

Als je een kantoorbaan hebt, heb je vaak te maken met deadlines en daardoor met stress. Door de stress kunnen je spieren verkrampen, wat zeker niet helpt als je daarnaast ook nog min of meer heel de dag in dezelfde houding achter je bureau zit.

Een bedrijfsmassage kan helpen om in korte tijd grote stappen te zetten in het verlichten van de nadelen waarmee je lichaam te maken krijgt door je kantoorbaan. Hoewel een bedrijfsmassage slechts 20 minuten duurt, krijgen je spieren tijdens deze 20 minuten de gelegenheid om zich geheel te ontspannen.

Tijdens ons drukke leven krijgt het lichaam maar weinig tijd om bij te komen van stress en het continu in dezelfde houding zitten. Een bedrijfsmassage is een adequate manier om het lichaam niet alleen te laten ontspannen, maar om de spieren ook een handje te helpen bij die ontspanning.

NEEM CONTACT OP

De voordelen van bedrijfsmassages

Bedrijfsmassages hebben veel voordelen:

  • Minimale inspanning, maximaal resultaat: een bedrijfsmassage duurt slechts 20 minuten, maar helpt je lichaam om effectief te ontspannen en beter om te gaan met stress en spanning;
  • Bedrijfsmassages voor iedereen: of je nu graag gemasseerd wordt met olie terwijl je op een massagetafel ligt of liever je kleding aanhoudt en een stoelmassage krijgt: bij een bedrijfsmassage kan het allebei;
  • Af te stemmen op eventuele klachten: heb je specifieke klachten, bijvoorbeeld een stijve nek of een zere rug? Geef dit gerust aan bij de bedrijfsmassage, dan houd ik hier rekening mee;
  • Betere sfeer op de werkvloer door meer ontspannen werknemers: werknemers die een bedrijfsmassage hebben gehad, zijn meer ontspannen, en dit is te merken in de sfeer en de onderlinge verhoudingen op de werkvloer;
  • Minder en korter ziekteverzuim door bedrijfsmassages: regelmatige bedrijfsmassages zorgen aantoonbaar voor minder en korter ziekteverzuim onder personeel;
  • Fiscaal aftrekbaar: ook de Belastingdienst ziet de positieve impact van bedrijfsmassages in, waardoor bedrijfsmassages fiscaal aftrekbaar zijn.

Jouw bedrijfsmassage in Woerden boeken?

Heb je interesse in bedrijfsmassages op locatie in Woerden? De Kruijf verzorgt per uur drie bedrijfsmassages naar keuze van elk 20 minuten op elke gewenste locatie in Woerden. Neem contact op voor meer informatie, ik ben je graag van dienst in Woerden!

KLIK HIER EN BEKIJK DE PROMO

NEEM CONTACT OP