Bedrijfsmassage

BEDRIJFSMASSAGE

De bedrijfsmassage van De Kruijf Sport en Massage 

Heb jij een kantoorbaan en ervaar jij werk- en stressgerelateerde klachten, zoals RSI, pijn in de nek,- schouder- en rugspieren of pijn in de armen? Of heb je een eigen onderneming met kantoorpersoneel dat last heeft van dergelijke klachten? Dan is de bedrijfsmassage van De Kruijf Sport en Massage een doelgericht middel om deze klachten te voorkomen en te behandelen.reduslim farmacia reviews
 

NEEM CONTACT OP

TWEE SOORTEN BEDRIJFSMASSAGES

De Kruijf komt graag bij jou op het bedrijf langs om je een ontspannende massage te geven. Hierin staan de probleemgebieden centraal die vaak bij een kantoorbaan opspelen.

Massages zijn de perfecte middelen om in korte tijd volledig te ontspannen en pijn te verminderen. Verschreduslim farmacia reviews illende massagetechnieken worden toegepast om de spanning in het lichaam op te heffen en de spieren te doen ontspannen. Een goede massage bevordert de bloedsomloop en zorgt zo voor een optimale circulatie van energie in het lichaam.

De Kruijf biedt 2 verschillende bedrijfsmassages aan: de ontspanningsmassage (stoelmassage) en de sportmassage.

Ontspanningsmassage (stoelmassage)

De ontspanningsmassage, ook wel stoelmassage genoemd, is een massage die je 20 minuten lang volledige ontspanning bezorgt. Deze bedrijfsmassage, die met drukpunten werkt, richt zich vooral op het ontspannen van het gehele lichaam. Je krijgt deze op een massagestoel. Je houdt je kleding aan tijdens deze bedrijfsmassage.

Geef voor en tijdens de massage gerust zelf je wensen aan. Heb je bijvoorbeeld een stijve nek of last van je onderrug? Deze 20 minuten gaan om jouw ontspanning en we passen de massage dus graag aan jou aan!

Ontspannings- of sportmassage

De tweede soort bedrijfsmassage is een ontspannings-/sportmassage. Het verschil met de normale ontspanningsmassage is de behandelwijze: de ontspanningsmassage krijg je op een stoel en is dus een stoelmassage, en tijdens de ontspannings-/sportmassage lig je op de massagetafel.

Deze is vooral erg geschikt bij spierpijn of verkramping van de spieren. Voor deze type bedrijfsmassage wordt olie gebruikt, waardoor deze dieper in de spieren doordringt. Tijdens de 20 minuten die de sportmassage duurt, kunnen de spieren zich optimaal ontspannen.

DE BEHANDELING

Elke bedrijfsmassage is er volledig op gericht jou 20 minuten lang ontspanning te geven. Tevens is het bedoeld om je spieren, die het tijdens je werk vaak zwaar te verduren hebben, even een time-out te geven en los te maken.

Kantoormedewerkers zijn na een massage op het werk stressbestendiger en meer ontspannen, wat zorgt voor een betere concentratie, betere prestaties en een betere werksfeer.

Elke bedrijfsmassage duurt 20 minuten. De Kruijf verzorgt dus per uur 3 massages in jouw bedrijf.

DE VOORDELEN VAN EEN BEDRIJFSMASSAGE

Een bedrijfsmassage op het werk biedt verschillende voordelen. We lichten de belangrijkste voordelen graag voor je uit.

 • Verlichting en preventie van werkgerelateerde klachten, zoals stress en RSI
 • Bewustwording en verbetering van lichaamshouding;
 • Betere hantering van werkdruk en stressreductie;
 • Minder en korter ziekteverzuim;
 • Gemotiveerde, gewaardeerde medewerkers;
 • Ontspannen werksfeer;
 • Fiscale voordelen.
   

NEEM CONTACT OP

RESULTATEN VAN EEN BEDRIJFSMASSAGE

Door periodieke herhaling van bedrijfsmassage neemt de stijfheid en spanning in het lichaam af. Blokkades in het lichaam worden opgeheven en de verbetering van de circulatie van bloed en energie maken dat stress en vermoeidheid afnemen.

Bedrijven die je zijn voorgegaan zijn bijvoorbeeld:

 • Arts Vitaal
 • Orange Wellness Center
 • Sportcity
 • Mark Veerman

TARIEVEN VAN EEN BEDRIJFSMASSAGE

Heb jij een eigen bedrijf en wil je graag meer weten over de tarieven van een massage op jouw bedrijf? Voor bedrijven hanteren wij een uurtarief:

Bedrijfsmassage 1 uur = €45,-
Binnen dit uur kunnen we 3 massages van 20 minuten aanbieden

4x Bedrijfsmassage per jaar, 1 uur = €40,-
De Kruijf komt één keer per kwartaal langs voor een bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage: fiscaal aftrekbaar

Bedrijfsmassages zijn volledig fiscaal aftrekbaar. De belastingdienst ziet bedrijfsmassages namelijk als een effectieve manier waarop ziekteverzuim kan worden tegengegaan.

WERKGEBIED

Wij hebben al vele bedrijfsmassages mogen uitvoeren en zijn vooral actief in Zuid-Holland. In de volgende steden zijn we je graag van dienst voor een:

Ook in de omliggende steden en dorpen staan wij tot je beschikking voor een ontspanningsmassage of sportmassage op het werk. Neem onderaan de pagina gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 

NEEM CONTACT OP

Promo van de Bedrijfsmassage/ Stoelmassage:

Zowel bedrijf als medewerkers Fit en Vitaal! Kies voor stoelmassage op de werkplek en profiteer van de positieve invloed op de prestaties van de medewerkers en de fiscale voordelen. Binnen onderstaande downloadbare PDF ‘Promo van de Bedrijfsmassage’ lichten we alle voordelen nog eens goed toe:
 

KLIK HIER EN BEKIJK DE PROMO

Contactformulier: