Hammam massage

HAMMAM MASSAGE

HAMMAM MASSAGE BODEGRAVEN EN REEUWIJK

Leg jezelf eens heerlijk in de watten met een hammam massage. De hammam massage is een eeuwenoud Oosters ritueel waarin ontspanning en ontstressing centraal staat. Een hammam massage neem je waar met al je zintuigen. Ontvlucht de dagelijkse drukte en stress en kom volledig tot rust.

DE BEHANDELING

De Kruijf Sport & Massage zorgt ervoor dat jij tijdens de hammam behandeling volledig tot rust komt. Het hammam ritueel bestaat uit warm water, reiniging en ontspanning. Om de reiniging te bewerkstellingen wordt gebruikt van olijfoliezeep. Met een katoenen zak wordt jouw gehele lichaam met olijfoliezeep opgeschuimd, hierdoor zullen dode huidcellen worden verwijderd. Na de opschuiming zal je stevig worden gemasseerd. Er wordt gebruik gemaakt van diverse massage-technieken om jou in opperste staat van ontspanning te brengen. Om de bloedcirculatie te bevorderen en spierontspanning te bevorderen wordt je tussendoor overgoten met warm water.

MASSAGE AAN HUIS?

Ook massages in jouw eigen vertrouwde omgeving zijn mogelijk. Binnen een straal van 20 km rondom Bodegraven en Reeuwijk rekenen wij slechts € 2,50 voorrijkosten. Mocht jij buiten de straal van 20 km wonen, dan zullen de voorrijkosten vooraf worden besproken.

TARIEVEN

Hammam massage 20 min € 20,-
Massage van nek, schouders en rug

Hammam massage 40 min € 35,-
Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

ZELFVERWENNERIJ MET EEN HAMMAM MASSAGE IN BODEGRAVEN, REEUWIJK EN OMGEVING

Verwen jezelf en maak kennis met deze heerlijke ontspannen Oosterse massagespecialiteit van De Kruijf Sport & Massage. We zijn je graag van dienst voor een massage in Reeuwijk, Bodegraven, Gouda, Leiden en de omgeving! Neem contact op!