Hotstone massage

HOTSTONE MASSAGE

HOTSTONE MASSAGE IN BODEGRAVEN, REEUWIJK EN OMGEVING

Geef je lichaam een duwtje in de richting en activeer door middel van een hotstone massage het zelfherstellende vermogen van je lichaam. Deze eeuwenoude behandelmethode afkomstig van de Indianen met vulkanische verwarmde basaltstenen geeft jou een heerlijk gevoel van welbehagen. Een energie boost, stimulering van de orgaanfunctie en ontspanning in één.

Een passende behandeling voor mensen met:

  • Stress/Burn out
  • Gewrichtsproblemen zoals: reuma en artrose
  • Nek- en/of rugklachten zenuwpijnen
  • Spier- en/of zenuwpijn
  • Beperkte doorbloeding
  • Vermoeidheid
  • Darmklachten

DE BEHANDELING

Tijdens de hotstone massage worden rug, nek, armen en benen behandeld met warme basaltstenen. Naast het gebruik van de verwarmde basaltstenen wordt ook gebruik gemaakt van diverse massage-technieken. De gehele behandeling is zo opgebouwd dat jij optimaal tot rust komt en maximaal kunt ontspannen.

TARIEVEN

Hotstone massage 20 min € 20,-

Massage van nek, schouders en rug

Hotstone massage 40 min € 35,-
Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

MASSAGE AAN HUIS?

Ook massages in jouw eigen vertrouwde omgeving zijn mogelijk. Binnen een straal van 20 km rondom Bodegraven-Reeuwijk rekenen wij slechts € 2,50 voorrijkosten. Mocht jij buiten de straal van 20 km wonen, dan zullen de voorrijkosten vooraf worden besproken.

EEN HEERLIJKE HOTSTONE MASSAGE IN BODEGRAVEN, REEUWIJK EN OMGEVING

Ben jij bekend met de hotstone massage of wilt je het eens uitproberen? De Kruijf Sport en Massage verwent jou graag met deze eeuwenoude traditie. Neem contact op voor het maken van een afspraak. We zijn gevestigd in Bodegraven en verzorgen daarmee massages in de directe omgeving zoals Reeuwijk, Gouda, Leiden en andere omliggende steden.