Massage Sportcity Leiden

SPORTCITY LEIDEN

De Kruijf Sport & Massage is als masseur twee keer per week ‘s avonds aanwezig bij de Sportcity in Leiden. Tijdens deze avonden kun je terecht voor een professionele massage. Leden en niet-leden zijn welkom om een massage te krijgen. Hierbij kan het doel van de massage zijn om klachten te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan rug- of nekklachten, maar ook aan stress symptomen die zich voordoen tijdens een drukke periode op het werk of thuis. Daarnaast kunnen de massages er ook op gericht zijn om klachten te voorkomen. Wanneer u aan voelt komen dat een massage nodig is om fysieke klachten te voorkomen, dan kan een massage een goede oplossing zijn.

Verder is het natuurlijk ook mogelijk om te genieten van een ontspanningsmassage. Even uit de dagelijkse stress en in een ontspannen sfeer genieten van de spieren die losgemaakt worden. Tijdens de massage worden diverse massagetechnieken met elkaar gecombineerd. Afhankelijk van uw specifieke wensen kunnen we extra aandacht geven aan bepaalde spiergroepen.

Sportmassage bij Sportcity Leiden

Uiteraard geven we bij Sportcity Leiden ook veel sportmassages. Wanneer u sport voor een bepaald doel of om fysieke klachten te verhelpen, dan kan een sportmassage bijdragen aan uw vitaliteit. Zo helpt een sportmassage bij het afvoeren van vuile stoffen in de spieren waardoor u sneller herstelt. Ook kunnen specifieke spiergroepen extra aandacht verlangen omdat ze tijdens het sporten geïrriteerd zijn geraakt.

Aanwezigheid bij Sportcity Leiden

De Kruijf Sport & Massage is twee keer per week aanwezig bij Sportcity in Leiden. Op maandag en dinsdag zijn wij aanwezig van 18.00 uur – 22.00 uur. De contactgegevens zijn als volgt:

Dag: Maandag, dinsdag & woensdag
Tijd: 18.00 uur – 22.00 uur
Adres: Anthony Fokkerweg 131, 2316 ZJ Leiden
Soorten massages: Sportmassage & Ontspanningsmassage

Massages aan huis
Wil je liever in een vertrouwde omgeving genieten van een goede massage? Dat kan ook bij De Kruijf Sport & Massage! We geven namelijk ook massages aan huis in Leiden. Omdat we gevestigd zijn in Bodegraven, kunnen we in de regio erg aantrekkelijk massages aan huis geven. Zo kunnen we in veel gevallen al voor €2,50 voorrijkosten naar je huis komen om een massage in Leiden te geven.