Lomi Lomi massage

LOMI LOMI MASSAGE

De Lomi Lomi massage vindt zijn oorsprong in Hawaï en is gebaseerd op de balans tussen liefde en harmonie. De balans tussen liefde en balans is belangrijk om de energiestromen op peil te houden. Een disbalans tussen liefde en harmonie zorgt volgens de Hawaïanen tot blokkades. Deze blokkades kunnen worden verholpen door de Lomi Lomi massages. Deze spirituele invulling van een Lomi Lomi massage is van generatie op generatie doorgegeven. Bij De Kruijf Sport & Massage is de Lomi Lomi massage er vooral om de spieren, het zenuwstelsel en de bloedsomloop te stimuleren.

Techniek

In vergelijking met andere massages is de Lomi Lomi massage een rustige massage. De ritmische bewegingen stimuleren verschillende delen van het lichaam en zorgen voor een goede afvoer van de afvalstoffen. Hierdoor voel je je naar een Lomi Lomi massage vaak erg relaxed. De techniek van de Lomi Lomi massage is om door middel van vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam het lichaam te stimuleren. De focus ligt echter op de onderarmen.

De druk die wordt uitgeoefend is gematigd en kan vergeleken worden met de golven van de oceaan. De technieken die gebruikt worden zijn drukken, kneden en wrijven.

Lomi Lomi massage bij De Kruijf Sport & Massage

De Kruijf Sport & Massage biedt de Lomi Lomi massage op locatie aan. We zijn gevestigd in Bodegraven, maar kunnen ook van dienst zijn in de omliggende steden en dorpen. Denk bijvoorbeeld aan massages in Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda en Reeuwijk. Heeft u vragen? Neem gerust contact op!