Massages Alphen aan den Rijn - De Kruijf - Sport & Massage

MASSAGE ALPHEN AAN DEN RIJN

Massages in Alphen aan den Rijn (aan huis of op locatie)

De Kruijf Sport & Massage biedt een breed aanbod aan soorten massages aan in Alphen aan den Rijn en omstreken. De Kruijf Sport & Massage is actief als professioneel masseur en personal trainer. Met behulp van massages (en/of sporten) kunnen klachten voorkomen worden of juist verholpen worden. Tegelijkertijd kunt u ook kiezen voor een ontspanningsmassage in Alphen aan den Rijn bij De Kruijf Sport & Massage.

NEEM CONTACT OP

Verschillende mogelijkheden

De Kruijf Sport & Massage heeft verschillende massages waar u uit kunt kiezen. Een greep uit deze mogelijkheden is als volgt:

Met dit aanbod aan massages kunnen we je helpen om klachten te verhelpen en te voorkomen, maar kun je ook terecht voor een heerlijke ontspannende massage. Tegelijkertijd kun je als sporter het herstel bevorderen door te kiezen voor een sportmassages.

Andere diensten dan massages

Niet alleen voor massages kun je terecht bij De Kruijf Sport & Massage. Ook wanneer je op zoek bent naar een personal trainer om specifieke doelstellingen te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan afvallen of het lopen van een bepaalde afstand binnen een gestelde tijd. Daarnaast organiseren we regelmatig een bootcamp in de regio.

Massage aan huis in Alphen aan den Rijn

Geïnteresseerd geraakt? De Kruijf Sport & Massage helpt je graag met een massage aan huis in Alphen aan den Rijn. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn daarnaast ook wekelijks actief in de Sportcity locaties van Leiden en Gouda. We zijn gevestigd in Bodegraven en omdat Alphen aan den Rijn vlakbij Bodegraven ligt, kunnen we voor massages aan huis in Alphen aan den Rijn, dezelfde voorrijkosten rekenen als voor massages in Reeuwijk en Bodegraven, namelijk slechts €2,50.

NEEM CONTACT OP