Massage Bodegraven en omgeving | De Kruijf Sport & Massage

MASSAGES BODEGRAVEN

Massages in Bodegraven

Massages zijn de ideale manier om van lichamelijke klachten, veroorzaakt door stress en vermoeidheid. Of heb je gewoon behoefte aan een mentale boost? Er zijn veel verschillende redenen om je te laten masseren. De Kruijff Sport en Massage biedt verschillende behandelingen aan met allen een andere uitwerking. Check goed welke behandeling passend is bij jouw klachten en wensen. Het is ook mogelijk om je telefonisch te laten informeren.
 

NEEM CONTACT OP

In Bodegraven, Reeuwijk, Gouda, Woerden en Leiden kan je genieten van de volgende massages:

Je kunt zelf een massage kiezen die passend is bij jouw wensen of type klachten. Uiteraard is het ook mogelijk om ons om advies te vragen. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste behandeling om zo van je klachten af te komen. Of dit nu in de rug, nek of ergens anders zit, wij helpen je graag om door middel van een goede massage de klachten te verhelpen, te voorkomen of te verminderen!

Massage aan huis in Bodegraven

Wij bieden ook massages aan in jouw eigen vertrouwde omgeving. Na je massage hoef je niet meer over straat en kun je lekker thuis relaxen. Binnen een straal van 20 kilometer rondom Bodegraven rekenen wij slechts €2,50 voorrijkosten. Voor plaatsen buiten deze 20 kilometer worden de voorrijkosten vooraf met je besproken.
 

NEEM CONTACT OP

Tarieven massage bij De Kruijf Sport & Massage

De Kruijf Sport en Massage biedt al massage behandelingen aan vanaf € 21,-.

  • Massage van nek, schouders en rug

           20 minuten voor €21,-

  • Massage van nek, schouders, rug, armen en hoofd

           40 minuten voor €38,-

Afspraak maken voor massage in Bodegraven of omgeving

Verwen jouw lichaam met een heerlijke massage bij de Kruijf Sport & Massage en voel je daarna weer heerlijk ontspannen of vrij van klachten. Af en toe verdien je gewoon een lekkere ontspanningsmassage. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij helpen je graag verder en staan altijd voor je klaar voor een goede ontspannende massage in Bodegraven of omgeving. Ook voor massages die lichamelijke klachten verhelpen, kun je bij ons terecht. De Kruijf Sport & Massage verminderd graag de stress in je lichaam of helpt bij het verminderen van spierpijn en zenuwpijn.

Neem nu contact op door te bellen naar 06-50979055 of vul ons contactformulier in voor een massage in Bodegraven, Reeuwijk, Alphen a/d Rijn, Leiden of Woerden.
 

NEEM CONTACT OP