Massage Gouda | De Kruijf Sport & Massage

MASSAGE GOUDA

Massage in Gouda

Massages kan je helpen om te ontspannen of je te ontdoen van stress. De Kruijf Sport en Massage helpt je bij het kiezen van de juiste massage. Bij ons ben je in goede handen. Zo kun je bij ons terecht voor massages die lichamelijke klachten verminderen, stress of vermoeidheid te lijf gaan. Ook voor sportmassages kun je terecht bij De Kruijf Sport & Massage, zo voorkom je blessures of bevorder je het herstel van een bepaald deel van het lichaam. Kortom, bij De Kruijf Sport & Massage kun je in Gouda terecht voor massages voor sport, ontspanning en gezondheid.

NEEM CONTACT OP

Massage in Gouda: De Kruijf Sport en Massage

De Kruijf Sport & Massage heeft een breed aanbod aan massages in Gouda. Zo kun je bij De Kruijf Sport & Massage terecht voor een massage als je last hebt van stress of blessures, maar kun je als werkgever ook je personeel ontzien van RSI-klachten door middel van een bedrijfsmassage / stoelmassage.  De Kruijf Sport & Massage is wekelijks aanwezig in de Sportcity vestiging in Gouda, maar je kunt ook vrijblijvend contact opnemen om een persoonlijke afspraak te maken op een andere locatie in Gouda. Bijvoorbeeld voor een massage aan huis, of een massage op het kantoor.

Massages die we wekelijks verzorgen in Gouda:

Sportmassage

Heb je na het sporten vaak veel last van vermoeide spieren, spierpijn of kramp? Dan kan het zijn dat de afvalstoffen in je spieren niet goed worden afgevoerd. Een sportmassage kan dan helpen bij het beperken van de spierpijn en de andere klachten. Verder kan een sportmassage ook bijdragen aan een verbeterde prestatie voorafgaand aan een inspanning. Naast het voorkomen/verminderen van pijntjes, kan een sportmassage ook bijdragen aan het voorkomen van spierblessures. De Kruijf Sport & Massage helpt je graag bij een sportmassage in Gouda! Ook wanneer je voor je hele voetbal-, hockey-, of volleybalteam een sportmasseur zoekt in Gouda, dan helpt De Kruijf Sport & Massage je graag verder!

Ontspanningsmassage

Ben je de laatste tijd wat gespannen en heb je last van vastzittende spieren in rug en nek? Dan kan een ontspanningsmassage daarbij helpen. De Kruijf Sport & Massage is gespecialiseerd in ontspanningsmassages en kan je verder helpen met een relaxende ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage helpt je om klachten in de nek en rug te voorkomen of te verhelpen. Het kan zelfs bijdragen aan het voorkomen van hoofdpijn of een burn-out. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor een massage in Gouda.

Bedrijfsmassage

Ook voor een bedrijfsmassage Gouda op locatie ben je bij De Kruijf Sport en Massage ook aan het juiste adres. Zie onze bedrijfsmassage Gouda pagina voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP

Anti stress massage

Heb je een druk leven, (te) veel sociale contacten of een erg drukke baan? Dan kan een anti stress massage de oplossing zijn om even helemaal tot rust te komen en te ontstressen. Naast dat deze massage alleen al heel ontspannen is zorgen we daarnaast er ook voor dat de sfeer ontspannen is. Op deze manier zorgen we voor de optimale en effectiefste anti stress massage. Benieuwd naar deze massage in Gouda? Twijfel dan niet een neem vrijblijvend contact op en maak een afspraak.

Zwangerschapsmassage

In verwachting van een klein wondertje? Dan willen we jullie bij deze alvast van harte feliciteren! Tijdens een zwangerschap gebeurt er veel met jouw lichaam. Zowel mentaal als fysiek kan het soms erg zwaar worden. De zwangerschapsmassage is een uitstekende behandeling om klanten zoals: slapenloosheid, stress, hoofdpijn, misselijkheid, krampen, vermoeide spieren, vochtophoping en slechte stoelgang te verminderen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of maar een afspraak (op locatie).

Locaties voor een massage in Gouda

Wekelijks staat De Kruijf Sport & Massage voor je klaar in Sportcity. Op donderdagavond van 18.00 uur tot 22.00 uur kun je in Sportcity in Gouda inlopen om van een massage te genieten. Bekijk de Sportcity Gouda pagina voor meer informatie. Verder kunnen we ook een massage aan huis bieden. Omdat we gevestigd zijn in Bodegraven, zijn we erg actief in het geven van massages in Bodegraven en Reeuwijk op locatie. Voor massages in de buurt kunnen we de voorrijkosten daarom beperkt houden wanneer je een massage in Gouda aan huis verlangt.

Massage aan huis Gouda

Wat is er fijner dan een professionele masseur gewoon bij je thuis in Gouda? Bij De Kruijf Sport & Massage is het mogelijk! We komen je in Gouda aan huis masseren. Hierbij nemen we onze tafel en andere attributen voor de massage gewoon mee. Je hebt dus de luxe van een professionele masseur met professionele uitrusting in je eigen huis. Makkelijker ontspannen is bijna niet denkbaar! We helpen je graag bij het voorkomen en verhelpen van klachten door een goede massage aan huis in Gouda!

Interesse in een van onze massage?

Heb je in één of misschien in meerdere van onze massages interesse? Dan verzorgen wij deze graag! Neem contact op via het contact formulier en laat ons weten om welke massage het gaat. Je kan ons ook altijd bereiken via ons telefoonnummer. Tot snel!

NEEM CONTACT OP