Massage Leiden

MASSAGE LEIDEN

Massages in Leiden

Bij De Kruijf Sport & Massage kun je terecht voor een breed aanbod aan massages in Leiden. Als professioneel masseur en personal trainer kan De Kruijf je helpen om van lichamelijke klachten af te komen, af te vallen via afslankmassages of om heerlijk te genieten van een ontspanningsmassage. Wij bieden massages in Leiden aan vanuit de Sportcity vestiging aan de Anthony Fokkerweg 131.

NEEM CONTACT OP

Breed aanbod aan massages Leiden

Bij De Kruijf kun je terecht voor verschillende soorten massages. Denk bijvoorbeeld aan:

Wij kunnen je helpen als je klachten hebt, bijvoorbeeld klachten gerelateerd aan stress, maar ook wanneer je wilt herstellen van een pittige sportsessie, kunnen we je helpen. Door de spieren methodisch te behandelen, zorgen we ervoor dat klachten worden voorkomen of worden verholpen. Waar sommige behandelingen een heerlijk ontspannend gevoel geeft (ontspanningsmassage), zijn andere behandelingen steviger en worden de spieren en het bindweefsel geactiveerd zodat bijvoorbeeld afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten. Zoals dit bijvoorbeeld het geval is bij een intensieve sportmassage.

Ontspanningsmassages Leiden

Ondanks ons grote aanbod aan verschillende type behandelingen, zijn er een aantal massages die altijd populair zijn. Zo is de meest gevraagde massage de ontspanningsmassage. Door middel van een ontspannende massage in Leiden, kan je ontspannen en kun je van stress klachten afkomen. In ons drukke leven, kan het heerlijk zijn om even lekker jezelf te verwennen met een ontspanningsmassage. Ook een hotstone massage, stoelmassage, anti-stressmassage en Thaise yoga massage zorgen ervoor dat je je even helemaal kunt ontspannen en alle stress in je lijf voelt wegvloeien. Op zoek naar een ontspanningsmassage in Leiden? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor een ontspannende massage te bespreken en te kijken welke behandeling het beste bij jou past.

Sportmassage Leiden

Als je intensief sport, kan het fijn zijn naderhand een sportmassage te ondergaan om de spieren wat extra aandacht te geven en verzuringen weg te laten masseren. Ben jij een fervent sporter en kun je wel een sportmassage in Leiden gebruiken? Neem dan contact op met De Kruijf. Wij helpen je graag je spieren in een optimale en gezonde conditie te houden.

NEEM CONTACT OP

Niet alleen voor massages

De Kruijf biedt een compleet aanbod aan massages in Leiden aan, maar je kan ook terecht voor bijvoorbeeld een bootcamp of een personal trainer. We helpen je graag verder bij de persoonlijke doelen die je hebt! Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder om jouw gezondheid, persoonlijke prestaties en welbevinden te verbeteren.

Locaties voor uw massages in Leiden

Sportcity

Voor de massages Leiden kun je twee keer in de week terecht bij Sportcity in Leiden. Daar zijn we op maandag, woensdag en vrijdag van 17.00 uur tot 22.00 uur aanwezig om een professionele massage te geven. Je bent van harte welkom, ook wanneer je geen lid bent van Sportcity! Neem van tevoren contact op voor een massage in Leiden, of loop binnen op een van de twee avonden bij de Sportcity. Lees meer over massages bij Sportcity Leiden.

Andere locaties voor massages in Leiden

Naast de behandelingen in Sportcity, kunnen we ook bij je thuis komen om een thuismassage te geven. Je hoeft niet voor een behandeling naar een speciale salon, maar kunt heerlijk in jouw eigen vertrouwde omgeving genieten van een behandeling. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met De Kruijf. We helpen je graag met een massage in Leiden. Daarnaast zijn we ook wekelijks aanwezig in de Sportcity van Gouda voor massages en geven we ook dagelijks massages in Reeuwijk en Bodegraven. Ook in plaatsen buiten de genoemde steden en dorpen, zijn wij actief als masseur en personal trainer, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

NEEM CONTACT OP