Massage Reeuwijk en omgeving | De Kruijf Sport & Massage

MASSAGES REEUWIJK

Op zoek naar massages in Reeuwijk? De Kruijf Sport & Massage biedt je graag een breed aanbod aan massages. Massages kunnen goed werken bij klachten veroorzaakt door stress, klachten als gevolg van blessures, maar massages kunnen ook fijn zijn om even lekker te ontspannen. Daarnaast bieden wij ook stoelmassages aan voor bedrijven. De Kruijf Sport & Massage is iedere week aanwezig in Sportcity in Leiden, maar het is ook mogelijk een afspraak te maken met onze masseur op een andere locatie zoals op kantoor of voor een massage aan huis.

NEEM CONTACT OP

Ontspanningsmassages in Reeuwijk

Een massage kan je helpen te ontspannen tijdens een stressvolle periode en de stress uit jouw lichaam te verdrijven. De Kruijf Sport & Massage bekijkt graag vooraf samen met jou welke massage het beste past bij jouw klachten en wensen. Het aanbod aan verschillende massages is groot en wij begrijpen dat je zelf misschien niet weet welke massage het beste kast bij jouw klachtenpatroon. Bij De Kruijf Sport & Massage ben je in goede handen, wij helpen graag jouw lichamelijke klachten te verminderen en gaan de stress en vermoeidheid van je lichaam graag te lijf.

Sportmassages Reeuwijk

Door middel van sportmassages helpt De Kruijf Sport & Massage blessures als gevolg van sporten te voorkomen. Ook wanneer er al blessures aanwezig zijn, kan door middel van een goede sportmassage het herstel van de blessure worden bevorderd. Blessures worden veroorzaakt doordat de afvalstoffen in je spieren niet goed worden afgevoerd. Een goede sportmassage helpt bij het beperken van de spierpijn die hierop volgt. Een sportmassage vooraf aan het sporten kan je helpen de prestaties te verhogen. Ben je op zoek naar een masseur om jouw spierblessures te voorkomen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Ook wanneer je op zoek bent naar een sportmasseur voor je hele voetbalteam, volleybal- of hockeyteam, wij staan graag voor je klaar als sportmasseur in Reeuwijk en omgeving.

Breed aanbod massages

De Kruijf Sport & Massage heeft een breed aanbod in verschillende massages, te denken valt bijvoorbeeld aan:

Bekijk onze actuele lijst met verschillende massages op de desbetreffende pagina met massages. Weet je niet welke massage het beste past bij jouw klachten of wensen? Neem dan contact met ons op om samen te bekijken welke mogelijkheden er zijn. Wij adviseren je graag welke massages er passen bij je klachten aan rug, nek, schouders of andere lichaamsdelen. Door middel van een goede massage helpen wij graag je klachten te verhelpen, te voorkomen of te verminderen.
 

NEEM CONTACT OP

Massages aan huis in Reeuwijk

De Kruijf Sport & Massage biedt ook massages aan huis. Een massage in jouw eigen vertrouwde omgeving geven je de mogelijkheid extra te ontspannen. Voor een massage aan huis rekenen wij slechts €2,50 voorrijkosten. Dit tarief rekenen wij voor alle plaatsen binnen een straal van 20 km rondom Bodegraven en Reeuwijk. Mocht jouw woonplaats hierbuiten vallen, neem dan contact op. De voorrijkosten zullen vooraf aan de massage met je worden besproken.

Tarieven voor massages in Reeuwijk

Bij De Kruijf Sport & Massage kun je al een massage krijgen voor €20,-. De tarieven die wij hanteren zijn:

  • Massage 20 minuten €20,-
    • Massage van nek, schouders en rug
  • Massage 40 minuten €35,-
    • Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

Afspraak maken voor een massage in Reeuwijk?

Laat je lichaam eens verwennen en trakteer jezelf op een massage! De Kruijf Sport & Massage laat jouw lichaam genieten van een heerlijk ontspannende massage of verhelpt jouw klachten door middel van een sportmassage. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook voor vragen kun je bij ons terecht. Al voor €19,95 voorkomen en verhelpen wij lichamelijke klachten met behulp van een heerlijke massage. Verminder nu de stress in je lichaam of ga spierpijn en zenuwpijn te lijf met behulp van een passende massage.

De Kruijf Sport & Massage is niet alleen werkzaam in Reeuwijk, maar ook in de omgeving zoals bijvoorbeeld in Gouda en Bodegraven en kun je bij ons terecht voor massages in Leiden, Woerden of Alphen aan de Rijn.

NEEM CONTACT OP