Massages Gouda en Massage Leiden - Sportcity locaties

SPORTCITY

Aanwezig bij Sportcity Leiden

De Kruijf Sport & Massage biedt meerdere keren per maand massages aan in de Sportcity locaties van Leiden. Niet alleen wanneer je gesport hebt kun je, je laten masseren, ook wanneer je ‘s avonds wilt ontspannen na een lange werkdag kun je genieten van een heerlijke massage om de spieren los te maken en de spanning uit je lichaam te laten vloeien. De Kruijf Sport & Massage biedt twee keer per week massages in Sportcity Leiden aan. Dit zijn voornamelijk Sportmassages en ontspanningsmassage in Leiden. Onderstaand vind je de momenten waarop je kunt genieten van een sport- of ontspanningsmassage bij De Kruijf Sport & Massage en vind je meer informatie over de massages bij Sportcity.

Massages bij Sportcity Leiden

Locatie: Anthony Fokkerweg 131, 2316 ZJ Leiden
Dag: Maandag & dinsdag
Tijd: 18.00 uur – 22.00 uur
Soorten massages: Sportmassage & Ontspanningsmassage

Lees meer over massages bij Sportcity Leiden

Massages voor leden en niet-leden

Wanneer je je als lid van Sportcity wilt laten masseren, dan gelden daar speciale tarieven voor. Maar ook wanneer je geen lid bent van Sportcity, dan kunnen we je een ontspannende massage geven of je spieren laten herstellen van een intensieve sportsessie. De tarieven daarvoor zijn als volgt:

20 minuten: €12,-
40 minuten: €24,-

Sportmassage bij Sportcity

Wanneer je na het sporten je spieren wilt laten ontspannen en laten herstellen, dan ben je bij De Kruijff Sport & Massage op de juiste plek. Na je sportsessie in Sportcity in Leiden kun je je direct laten masseren door een professionele masseur. De masseur zal tijdens de sportmassage druk uitoefenen op de onderliggende spierlagen. Op die manier wordt de doorbloeding gestimuleerd en kunnen de afvalstoffen worden afgevoerd. Zo voorkom je spierpijn. Bovendien kan een sportmassage ook preventief worden ingezet. Bijvoorbeeld voordat je een marathon wilt gaan lopen of je bezig met bent de voorbereidingen op een lange fietstocht.

Ontspanningsmassage bij Sportcity

Ben je toe aan een heerlijke ontspanning om de dagelijkse stress uit het lichaam te laten vloeien? Dan is een ontspanningsmassage een goede manier! Door verschillende massage technieken toe te passen zal je lichaam heerlijk tot rust kunnen komen. Door de juiste drukpunten te masseren en knedingen toe te passen, voelt de massage niet alleen ontspannend, het voorkomt ook lichamelijk klachten zoals nekpijn en hoofdpijn.

Boeken bij Sportcity in Leiden

Boek gemakkelijk je afspraak bij Sportcity Leiden en geniet van een professionele massage van De Kruijf Sport & Massage. De Kruijf Sport & Massage is gevestigd in Bodegraven. Naast onze activiteiten bij Sportcity Leiden zijn we dan ook actief met massages in Bodegraven en massages in Reeuwijk.