Massage Woerden en omgeving - De Kruijf Sport & Massage

MASSAGE WOERDEN

Massage in Woerden

Woonachtig in Woerden of in de buurt van Woerden? Verwen je lichaam dan eens met een ontspanningsmassage of pak lichamelijke klachten aan met een goede (sport-)massage. Klachten als stress en vermoeidheid zijn veel voorkomende problemen in de huidige maatschappij en kunnen je op een gegeven moment zelfs in je dagelijks leven belemmeren. Een goede massage kan je helpen deze klachten aan te pakken en te verminderen. Er zijn ook genoeg andere redenen te bedenken voor een massage. De Kruijf Sport en Massage biedt verschillende behandelingen aan met allen hun eigen uitwerking. Bekijk daarom van tevoren goed welke behandeling bij je past. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of extra informatie voor een massage in Woerden.

NEEM CONTACT OP

Verschillende massages Woerden

In Bodegraven en Reeuwijk, Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda en nu ook in Woerden kun je genieten van de volgende behandelingen:

Kies een massage uit die past bij je wensen of eventuele klachten. Schroom niet om contact op te nemen om je te adviseren over de best passende massage bij jouw specifieke klachten. Wij helpen je graag om door middel van een goede massage je klachten aan bijvoorbeeld rug, nek of schouders, te verhelpen of te verminderen.

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsmassage in Woerden

De Kruijf geeft al jaren ook bedrijfsmassages in Woerden. Voor meer informatie over deze massage op het werk kan je navigeren naar onze pagina: bedrijfsmassage Woerden of neem vrijblijvend contact op.

Massage aan huis

Hoe fijn is het om in je vertrouwde omgeving behandeld te worden door een professionele masseur? De Kruijf Sport en Massage biedt de mogelijkheid voor een massage in jouw eigen huis in Woerden. Na de behandeling hoef jij niet meer over straat. Onze masseur neemt alle benodigde spullen mee, zoals bijvoorbeeld de behandeltafel. Wij helpen je graag van je klachten af door een goede massage aan huis!

Bij massages aan huis reken wij €2,50 voorrijkosten. Mocht je niet in Woerden wonen, maar wel binnen een straal van 20 km rondom Bodegraven en Reeuwijk, dan rekenen wij €2,50 voorrijkosten. Voor plaatsen buiten de straal van 20 km, zullen de voorrijkosten vooraf worden besproken.

Tarieven massage Woerden

De Kruijf Sport en Massage biedt al massages aan vanaf €21,-! Voor de meeste massages rekenen wij onderstaande tarieven:

Massage 20 minuten €21,-

  • Massage van nek, schouders en rug

Massage 40 minuten €38,-

  • Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

Ervaar ook de kracht van een massage in Woerden en vraag vrijblijvend informatie bij ons aan voor een massage bij jou thuis! Voor sportmassages en ontspanningsmassage ben je aan het goede adres bij De Kruijf Sport en Massage.

NEEM CONTACT OP