Sportmassage Den Haag

SPORTMASSAGE DEN HAAG

Den Haag is, evenals andere steden in de Randstad, een stad waar een groot deel van de banen uit kantoorbanen bestaat. Heb jij ook een kantoorbaan in Den Haag en zoek je naar een goede manier om stress tijdens je baan te bestrijden? Kies voor een sportmassage in Den Haag!

NEEM CONTACT OP

BEHOEFTE AAN EEN SPORTMASSAGEport in Den Haag?

Een kantoorbaan zorgt vaak voor stress, waar het lichaam heftig op kan reageren. Het feit dat we tijdens een kantoorbaan juist stilzitten, vaak in dezelfde houding, helpt niet in de omgang met die stress. Het lichaam krijgt vaak amper of geen tijd om zich weer te ontspannen na een stressvolle dag op kantoor.

Om het lichaam effectief te helpen ontspannen, is een sportmassage in Den Haag een uitkomst. Waar jouw kantoor in Den Haag ook staat, De Kruijf komt naar je toe voor jouw sportmassage op locatie in Den Haag. Zo hoef jij niet de deur uit en spaar je tijd, maar profiteer je wel van de vele voordelen die een massage je biedt.

Waarom kiezen voor een sportmassage in Den Haag?

Een sportmassage helpt je om in korte tijd goed te ontspannen, maar heeft nog meer voordelen, voor zowel de werkgever als de werknemer.

Lager en korter ziekteverzuim door sportmassage

Keer op keer blijkt dat een kleine investering van 20 minuten een groot voordeel oplevert op de lange termijn: minder ziekte en dus minder ziekteverzuim. Dit zorgt uiteindelijk voor een kostenbesparing.

Stoelmassage: massage voor iedereen

Niet iedereen voelt zich er fijn bij om uit de kleren te gaan. Een stoelmassage (een van de twee soorten sportmassages die de Kruijf aanbiedt) is een massage waarbij je je kleding kunt aanhouden.

Sportmassages zijn fiscaal aftrekbaar

Ook de fiscus ziet de voordelen in van sportmassages: de kosten van sportmassages zijn aftrekbaar.

Sportmassage in Den Haag, dus geen reistijd

De sportmassages van De Kruijf worden op locatie gegeven op elke gewenste plek in Den Haag. Zo hoef je niet te reizen, maar profiteer je wel van 20 minuten pure ontspanning.

Spreek je waardering uit voor je werknemers

Werkgevers ervaren het krijgen van een sportmassage als een blijk van waardering van hun werknemer. Dit is bevorderlijk voor de relatie tussen werkgever en werknemer.

Positieve impact op de sfeer op de werkvloer

Werknemers die een sportmassage krijgen, raken hierdoor ontspannen en kunnen vervolgens beter omgaan met stress en werkdruk. Dit zorgt voor een meer ontspannen sfeer op de werkvloer.

NEEM CONTACT OP

Sportmassage Den Haag: kies uit twee soorten

De Kruijf geeft je de keuze uit twee soorten sportmassages: een stoelmassage met de naam ‘ontspanningsmassage’ en een massage op de massagetafel met de naam ‘ontspannings-/sportmassage’. Beide massages duren 20 minuten. Je kiest zelf het soort sportmassage waar jij je het prettigst bij voelt.

Ontspanningsmassage

Dit is een stoelmassage: je zit op een stoel terwijl je gemasseerd wordt. Deze massage richt zich op het verlichten van spieren die tijdens je kantoorwerk (over)belast worden. Je hebt altijd de gelegenheid om specifieke klachten aan te dragen, zodat de masseur zich vooral kan richten op deze klachten.

Tijdens deze massage houd je je kleren aan.

Ontspannings-/sportmassage

De ontspannings-/sportmassage is een sportmassage die op een massagetafel gegeven wordt. Om je spieren nog effectiever te hepen ontspannen, gebruikt de masseur tijdens deze massage olie om nog dieper door te dringen in de spieren.

Sportmassage in Den Haag boeken

Wilt u meer informatie over onze sportmassages in Den Haag of wilt u een sportmassage in Den Haag boeken voor uw kantoor? Neem gerust contact op met De Kruijf!

KLIK HIER EN BEKIJK DE PROMO

NEEM CONTACT OP