Sportmassage Gouda

SPORTMASSAGE GOUDA

De Kruijf biedt sportmassages aan in Gouda en vertelt je graag hoe een sportmassage jou maximale ontspanning kan bezorgen met minimale inspanning.

NEEM CONTACT OP

BEHOEFTE AAN EEN SPORTMASSAGE in Gouda?

In Gouda hebben heel wat mensen een kantoorbaan. De meeste mensen die op kantoor werken, zitten vrijwel de hele dag. Lang in dezelfde houding zitten is niet goed voor het lichaam en leidt dan ook geregeld tot klachten onder mensen met een kantoorbaan.

De Kruijf verzorgt sportmassages in Gouda en omstreken. De sportmassages worden op locatie gegeven op jouw kantoor in Gouda. Je hoeft dus zelf de deur niet uit en bent amper tijd kwijt aan een massage.

Stoelmassage of massage op de massagetafel

De Kruijf biedt twee soorten sportmassages aan op iedere gewenste locatie in Gouda:

  • ontspanningsmassage
  • massages op de massagetafel

Sportmassage 1: Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een massage die 20 minuten duurt. Dit is een stoelmassage: je zit tijdens deze massage op een stoel. Tijdens dit soort sportmassage houd je je kleding aan. De massage helpt je spieren om effectief te ontspannen. Vooral de spieren die het juist zwaar te verduren hebben bij mensen met een kantoorbaan, krijgen nu aandacht. De stoelmassage werkt door middel van drukpunten. Dit ontlast en ontspant de spieren. Tijdens de massage kun je eigen wensen doorgeven, zodat er effectief ingespeeld kan worden op eventuele klachten die je hebt.

Sportmassage 2: ontspannings-/sportmassage

De ontspannings-/sportmassage is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van massageolie. Hierdoor dringt de massage diep door in de spieren en ontspan je volkomen. Tijdens deze massage lig je op de massagestoel en kun je ook zelf aangeven of er spiergroepen zijn waarvan je last hebt. Deze spiergroepen krijgen dan extra aandacht tijdens de massage. De ontspannings-/sportmassage duurt, net als de ontspanningsmassage, 20 minuten.

NEEM CONTACT OP

De voordelen van een sportmassage voor de werkgever

Een sportmassage heeft veel voordelen voor werkgevers. We noemen bijvoorbeeld graag de volgende voordelen:

  • Prettige werksfeer. Door de massages is je personeel meer ontspannen op de werkvloer, wat zorgt voor een prettige werksfeer.
  • Dankbaar personeel. Personeel dat meer ontspannen en dankbaar is, is eerder bereid om een stapje harder te lopen. Dit heeft een positieve invloed op de bedrijfsresultaten.
  • Sportmassages resulteren in minder en korter ziekteverzuim.
  • Sportmassages zijn fiscaal aftrekbaar. Ook de fiscus ziet het positieve effect in van sportmassages op het ziekteverzuim.
  • Sportmassages zijn voordelig. De Kruijf verzorgt 3 sportmassages per uur op elke gewenste locatie in Gouda.

De voordelen van een sportmassage voor de werknemer

Werknemers profiteren er zeker van als zij regelmatig een sportmassage aangeboden krijgen. Zij ondervinden bijvoorbeeld de volgende voordelen van de regelmatige bedrijfsmassages:

  • Ruimte om te ontspannen tijdens werktijd. Dit zorgt voor minder stress en dus een beter humeur en hierdoor een betere sfeer op de werkvloer, doordat collega’s ook de voordelen van een sportmassage ondervinden.
  • Voor iedereen een passende massage. Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten massages. Ook als je bijvoorbeeld niet graag uit de kleren gaat, kun je alsnog gemasseerd worden.
  • Verbeteren van de lichaamshouding. De geregelde aandacht voor je lichaam en eventuele klachten zorgt ervoor dat je meer gaat letten op een goede houding tijdens het werk.

Jouw sportmassage in Gouda

Wil je graag gebruikmaken van de diensten van De Kruijf? Neem gerust contact op voor meer informatie over of een eerste afspraak voor jouw sportmassage in Gouda!

KLIK HIER EN BEKIJK DE PROMO

NEEM CONTACT OP