Sportmassage Utrecht

SPORTMASSAGE UTRECHT

Utrecht telt veel kantoorgebouwen. Veel mensen in Utrecht of uit de omgeving van Utrecht zitten dan ook dag na dag, week na week achter de computer. Het lichaam mist hierdoor beweging of gaat op den duur verkrampen. Spanning en stress kunnen verergeren het negatieve effect van kantoorwerk op het lichaam.

De Kruijf Sport en Massage geeft sportmassages in Utrecht. Zit jouw kantoor in Utrecht en ben je op zoek naar iemand die je op locatie in Utrecht snel en effectief kan helpen om stress en lichamelijke klachten tijdens het werk te verminderen.

NEEM CONTACT OP

BEHOEFTE AAN EEN SPORTMASSAGE in Utrecht?

Het boeken van een sportmassage bij De Kruijf kent veel voordelen. We noemen de belangrijkste:

  • Massages zorgen voor verlichting van pijn en vermindering van stress;
  • Kantoormedewerkers voelen zich gewaardeerd;
  • Regelmatige massages zorgen voor minder ziekte;
  • Sportmassages zijn fiscaal aftrekbaar;
  • De Kruijf komt naar elke locatie in en om Utrecht.

Sportmassage van De Kruijf: hoe werkt het?

De Kruijf komt bij je langs voor een sportmassage op elke gewenste locatie in en in de buurt van Utrecht. Ook in andere steden in de Randstad, zoals Den Haag en Rotterdam, is De Kruijf te boeken voor sportmassages.

De Kruijf neemt de massagetafel en alle andere benodigdheden mee naar je kantoor. Elke sportmassage duurt 20 minuten, en De Kruijf verzorgt dus 3 sportmassages per uur.

Sportmassage Utrecht: 2 soorten

De Kruijf biedt 2 verschillende soorten sportmassages. Binnen het bedrijf kunnen beide soorten gecombineerd worden om zo aan de wensen van verschillende medewerkers te voldoen. De twee soorten sportmassages die De Kruijf aanbiedt in Rotterdam zijn:

  • de ontspanningsmassage
  • de ontspannings-/sportmassage

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een stoelmassage: je krijgt deze massage terwijl je op een stoel zit. Je ligt voor deze sportmassage dus niet op een behandeltafel. Ook hoef je je kleding niet uit te trekken voor een stoelmassage. De massage duurt 20 minuten. Tijdens de massage kan de masseur indien gewenst specifiek probleemgebieden behandelen. Ook kan hij een algemene massage geven waarbij de aandacht gaat naar de lichaamsdelen die door het vele zitten extra belast worden, zoals de nek en de rug.

Ontspannings-/sportmassage

Het tweede soort sportmassage van De Kruijf in Utrecht is de ontspannings-/sportmassage. Tijdens deze massage lig je op de behandeltafel en word je gemasseerd met behulp van olie. Hierdoor dringt de massage dieper door in de spieren en ontspan je nog effectiever. Ook dit soort massage duurt 20 minuten is individueel aanpasbaar aan je wensen of klachten. Heb je een zere nek of last van je arm? De masseur helpt je graag je klachten te verlichten.

Boek nu je voordelige sportmassage in Utrecht

Sportmassages boeken in Utrecht kan al vanaf €45,- per uur. Hiervoor krijg je dus 3 massages van elk 20 minuten.

Interessant om te weten is dat sportmassages fiscaal aftrekbaar zijn. Een sportmassage is namelijk een erkend middel om ziekteverzuim omlaag te brengen. De fiscale aftrekbaarheid van de sportmassages van De Kruijf maken de massages extra voordelig.

Wil je binnenkort een sportmassage bij jou op kantoor? Neem dan contact met ons op om je wensen te bespreken. We komen graag bij je langs!

KLIK HIER EN BEKIJK DE PROMO

NEEM CONTACT OP