Sportmassage Woerden

SPORTMASSAGE WOERDEN

In Woerden biedt de Kruijf sportmassages aan. Je kunt kiezen uit twee verschillende massages: een ontspanningsmassage of een ontspannings-/sportmassage.

NEEM CONTACT OP

BEHOEFTE AAN EEN SPORTMASSAGE Woerden?

Het handige van sportmassage in Woerden van De Kruijf is dat De Kruijf naar je toe komt. Waar in Woerden je ook gevestigd bent met je bedrijf, ik kom graag bij jou op het bedrijf mijn ontspannende massages aanbieden.

Een sportmassage is een effectieve manier om de stress te bestrijden die een kantoorbaan vaak met zich meebrengt. Je ontspant je volkomen tijdens een sportmassage, maar bent hier maar weinig tijd aan kwijt. De sportmassages worden namelijk onder werktijd gegeven bij jou op kantoor in Woerden. Je hoeft de deur dus niet uit!

Wat is een sportmassage?

Een sportmassage bij De Kruijf houdt in dat je 20 minuten lang gemasseerd wordt. Je hebt de keuze uit een ontspanningsmassage of een ontspannings-/sportmassage.

Ontspanningsmassage of stoelmassage

De ontspanningsmassage is een stoelmassage. Dit betekent dat je tijdens deze sportmassage niet op een massagetafel ligt, maar op een stoel zit. Uniek aan dit soort sportmassage is dat je je kleding kunt aanhouden.

Ontspannings-/sportmassage

Even helemaal niets doen: dat kan met de ontspannings-/sportmassage. Deze massage is geen stoelmassage maar een massage waarbij je op de massagetafel ligt. Bij dit soort sportmassage word je gemasseerd met massageolie, waardoor de masserende bewegingen diep doordringen in de spieren.

Waarom een sportmassage?

Als je een kantoorbaan hebt, heb je vaak te maken met deadlines en daardoor met stress. Door de stress kunnen je spieren verkrampen, wat zeker niet helpt als je daarnaast ook nog min of meer heel de dag in dezelfde houding achter je bureau zit.

Een sportmassage kan helpen om in korte tijd grote stappen te zetten in het verlichten van de nadelen waarmee je lichaam te maken krijgt door je kantoorbaan. Hoewel een sportmassage slechts 20 minuten duurt, krijgen je spieren tijdens deze 20 minuten de gelegenheid om zich geheel te ontspannen.

Tijdens ons drukke leven krijgt het lichaam maar weinig tijd om bij te komen van stress en het continu in dezelfde houding zitten. Een sportmassage is een adequate manier om het lichaam niet alleen te laten ontspannen, maar om de spieren ook een handje te helpen bij die ontspanning.

NEEM CONTACT OP

De voordelen van sportmassages

Sportmassages hebben veel voordelen:

  • Minimale inspanning, maximaal resultaat: een sportmassage duurt slechts 20 minuten, maar helpt je lichaam om effectief te ontspannen en beter om te gaan met stress en spanning;
  • Sportmassages voor iedereen: of je nu graag gemasseerd wordt met olie terwijl je op een massagetafel ligt of liever je kleding aanhoudt en een stoelmassage krijgt: bij een sportmassage kan het allebei;
  • Af te stemmen op eventuele klachten: heb je specifieke klachten, bijvoorbeeld een stijve nek of een zere rug? Geef dit gerust aan bij de sportmassage, dan houd ik hier rekening mee;
  • Betere sfeer op de werkvloer door meer ontspannen werknemers: werknemers die een sportmassage hebben gehad, zijn meer ontspannen, en dit is te merken in de sfeer en de onderlinge verhoudingen op de werkvloer;
  • Minder en korter ziekteverzuim door sportmassages: regelmatige sportmassages zorgen aantoonbaar voor minder en korter ziekteverzuim onder personeel;
  • Fiscaal aftrekbaar: ook de Belastingdienst ziet de positieve impact van sportmassages in, waardoor sportmassages fiscaal aftrekbaar zijn.

Jouw sportmassage in Woerden boeken?

Heb je interesse in sportmassages op locatie in Woerden? De Kruijf verzorgt per uur drie sportmassages naar keuze van elk 20 minuten op elke gewenste locatie in Woerden. Neem contact op voor meer informatie, ik ben je graag van dienst in Woerden!

KLIK HIER EN BEKIJK DE PROMO

NEEM CONTACT OP