Stoelmassage

STOELMASSAGE

STOELMASSAGE

Heb jij een kantoorbaan en ervaar jij veelal aan werk- en aan stress gerelateerde klachten zoals; RSI, pijn in de nek,- schouder- en rugspieren of pijn in de armen? Of heb je een eigen onderneming met kantoorpersoneel die dergelijke klachten ervaren, dan is de stoelmassage bij De Kruijf Sport en Massage een doelgericht middel om deze klachten te voorkomen en te behandelen.

DE BEHANDELING

De stoelmassage wordt niet geheel verrassend gegeven op een ergonomische massagestoel. De ergonomie van deze massagestoel zorgt ervoor dat tijdens de massage een ontspannen en rustgevende houding wordt aangenomen. Tijdens de drukpuntmassage wordt gebruik gemaakt van diverse massage-technieken. Deze massage-technieken zorgen ervoor dat de gespannen delen van het lichaam los worden gemaakt. Blokkades worden door de drukpuntmassage opgelost en de circulatie van bloed en energie wordt bevordert. Hoofd, rug, nek, armen en handen worden tijdens de stoelmassage behandeld. Er wordt geen gebruik gemaakt van massageolie en kleding kan tijdens de stoelmassage gewoon aan worden gehouden.

RESULTATEN STOELMASSAGE

Door periodieke herhaling van de stoelmassage neemt de stijfheid en spanning in het lichaam af. Blokkades worden opgeheven en de hierop volgende circulatie verbetering van bloed en energie maken het dat de stress en vermoeidheid afnemen. Uit onderzoek van de Universiteit van Maastricht is gebleken dat 63% van de mensen een afname ondervindt in RSI klachten en 67% afname van spanningsklachten. De afname van klachten zijn doorgaans al merkbaar na slechts drie stoelmassages.

STOELMASSAGE VOOR BEDRIJVEN

Mochten jouw medewerkers last hebben van aan werkgerelateerde klachten zoals; RSI, pijn in de nek,- schouder- en rugspieren of pijn in de armen, dan is een stoelmassage/ bedrijfsmassage een uiterst effectieve manier om het ziekteverzuim omlaag te brengen. Naast de behandeling van klachten hebben de stoelmassages ook een preventieve werking om werkgerelateerde klachten te voorkomen. Medewerkers zijn na een massage meer ontspannen en stressbestendiger, dit komt de werksfeer en de prestaties van jouw medewerkers ten goede. De kosten van stoelmassages/ bedrijfsmassages zijn volledig aftrekbaar, omdat de belastingdienst stoelmassage erkent als een methode om ziekteverzuim tegen te gaan. Interesse in een bedrijfsmassage? Ga naar onze bedrijfsmassage pagina voor meer informatie.

De voordelen van een stoelmassage:

  • Verlichting en preventie van werkgerelateerde klachten zoals; stress en RSI
  • Bewustwording en verbetering van lichaamshouding
  • Betere hantering van werkdruk en stressreductie
  • Minder en kortere ziekteverzuim
  • Gemotiveerde, gewaardeerde medewerkers
  • Ontspannen werksfeer
  • Fiscale voordelen

TARIEVEN PARTICULIEREN

Professionele stoelmassages tegen een scherpe tarieven bij De Kruijf Sport & Massage.

Stoelmassage uurtarief: € 45,00
Massage van nek, schouders, rug, armen en hoofd

TARIEVEN ZAKELIJK

Heb jij een eigen bedrijf en wil je graag meer weten over de tarieven van stoelmassages/bedrijfsmassages voor jouw werknemers? Voor bedrijven hanteren wij een uurtarief. Neem contact met ons voor de mogelijkheden voor een stoelmassage/ bedrijfsmassage op locatie. We organiseren onder andere bedrijfsmassages in Gouda, Leiden, Alphen aan den Rijn en omliggende steden.

Bovendien zijn stoelmassages/ bedrijfsmassages fiscaal volledig aftrekbaar. De belastingdienst erkent stoelmassages namelijk als een methode om ziekteverzuim tegen te gaan.

MASSAGE AAN HUIS?

Ook massages in jouw eigen vertrouwde omgeving zijn mogelijk. Voor een massage in Bodegraven of Reeuwijk rekenen wij slechts € 2,50 voorrijkosten. Mocht jij buiten de straal van 20 km wonen, dan zullen de voorrijkosten vooraf worden besproken.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN EFFECTIEVE STOELMASSAGE

Zijn de stress- en aan werkgerelateerde klachten herkenbaar of heb jij kantoorpersoneel met deze klachten? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen voor een stoelmassage!
 

NEEM CONTACT OP