Thaise yoga massage

THAISE YOGA MASSAGE

Thaise yoga massage is een massage die bestaat uit drukpunt massage en uit yoga strekkingen. De massage vindt haar oorsprong in het Boeddhisme en is gebaseerd op een combinatie van yoga, massage, acupressuur en mindfulness.

Het doel van een Thaise yoga massage is om een diepe ontspannenheid te ervaren. Dit bevordert de doorbloeding en afvalstoffen worden sneller afgevoerd door het lichaam. De meeste mensen voelen zich na een Thaise yoga massage dan ook vitaler en vrolijker. De Kruijf Sport & Massage biedt een Thaise yoga massage aan huis zodat je goed kunt ontspannen in een bekende omgeving.

Voordelen Thaise yoga massage

Door de combinatie van een drukpunt massage met yoga strekkingen, werkt een Thaisemassage zowel therapeutisch als preventief. Een Thaisemassage werkt met name preventief tegen nekklachten en andere klachten gerelateerd aan stress. Maar een Thaise yoga massage kan ook preventief gewrichtspijn en spierblessures tegengaan. Daarmee is een Thaise yoga massage ook goed vergelijkbaar met Shiatsu therapie.

Anders dan bij andere massages, ben je als cliënt zelf ook de hele tijd in beweging. Daarmee is de Thaise yoga massage een actieve massage. Veel mensen die een yoga massage hebben gehad, ervaren ook een hoger energieniveau.

Massage met kleding

Een traditionele Thai yoga massage is een massage die op een mat op de grond gegeven wordt. Daarnaast wordt de Thaisemassage uitgevoerd met de kleding aan. Dit maakt voor veel mensen de drempel lager om een drukpuntmassage uit te laten voeren die therapeutisch en preventief werkt.

Thaise yoga massage bij De Kruijf Sport en Massage

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een Thaise yoga massage? De Kruijf Sport & Massage biedt de mogelijkheid om de ervaring eens te ondergaan. John de Kruijf heeft de technieken van de Thaise yoga massage aangeleerd gekregen van een instituut in Ecuador dat gespecialiseerd is in diverse massages, waaronder de Thaise yoga massage.

De Kruijf Sport & Massage biedt Thaise yoga massages aan huis. Doordat De Kruijf is gevestigd in Bodegraven, is het werkgebied vooral geconcentreerd in het Groene Hart. Denk bijvoorbeeld aan:

Geïnteresseerd in een Thaise yoga massage bij De Kruijf Sport & Massage? Neem gerust contact op!