Bedrijfsmassage

stoelmassage

Heb jij een kantoorbaan en ervaar jij veelal aan werk- en aan stress gerelateerde klachten zoals; RSI, pijn in de nek,- schouder- en rugspieren of pijn in de armen? Of heb je een eigen onderneming met kantoorpersoneel die dergelijke klachten ervaren, dan is de stoelmassage bij De Kruijf Sport en Massage een doelgericht middel om deze klachten te voorkomen en te behandelen.

Door periodieke herhaling van de stoelmassage neemt de stijfheid en spanning in het lichaam af. Blokkades worden opgeheven en de hierop volgende circulatie verbetering van bloed en energie maken het dat de stress en vermoeidheid afnemen. Uit onderzoek van de Universiteit van Maastricht is gebleken dat 63% van de mensen een afname ondervindt in RSI klachten en 67% afname van spanningsklachten. De afname van klachten zijn doorgaans al merkbaar na slechts drie stoelmassages.

de behandeling

De stoelmassage wordt niet geheel verrassend gegeven op een ergonomische massagestoel. De ergonomie van deze massagestoel zorgt ervoor dat tijdens de massage een ontspannen en rustgevende houding wordt aangenomen. Tijdens de drukpuntmassage wordt gebruik gemaakt van diverse massage-technieken. Deze massage-technieken zorgen ervoor dat de gespannen delen van het lichaam los worden gemaakt. Blokkades worden door de drukpuntmassage opgelost en de circulatie van bloed en energie wordt bevordert. Hoofd, rug, nek, armen en handen worden tijdens de stoelmassage behandeld. Er wordt geen gebruik gemaakt van massageolie en kleding kan tijdens de stoelmassage gewoon aan worden gehouden.

Voordelen van een stoelmassage

Verlichting en preventie van werkgerelateerde klachten

Bewustwording en verbetering van lichaamshouding

Betere hantering van werkdruk en stressreductie

Minder en kortere ziekteverzuim

Gemotiveerde, gewaardeerde medewerkers

Ontspannen werksfeer

Stoelmassage voor bedrijven

Mochten jouw medewerkers last hebben van aan werkgerelateerde klachten zoals; RSI, pijn in de nek,- schouder- en rugspieren of pijn in de armen, dan is een stoelmassage/ bedrijfsmassage een uiterst effectieve manier om het ziekteverzuim omlaag te brengen. Naast de behandeling van klachten hebben de stoelmassages ook een preventieve werking om werkgerelateerde klachten te voorkomen. Medewerkers zijn na een massage meer ontspannen en stressbestendiger, dit komt de werksfeer en de prestaties van jouw medewerkers ten goede. De kosten van stoelmassages/ bedrijfsmassages zijn volledig aftrekbaar, omdat de belastingdienst stoelmassage erkent als een methode om ziekteverzuim tegen te gaan. Interesse in een bedrijfsmassage? Ga naar onze bedrijfsmassage pagina voor meer informatie.

Tarieven

Heb jij een eigen bedrijf en wil je graag meer weten over de tarieven van stoelmassages/bedrijfsmassages voor jouw werknemers? Voor bedrijven hanteren wij een uurtarief. Neem contact met ons voor de mogelijkheden voor een stoelmassage/ bedrijfsmassage op locatie. We organiseren onder andere bedrijfsmassages in Gouda, Leiden, Alphen aan den Rijn en omliggende steden. Bovendien zijn stoelmassages/ bedrijfsmassages fiscaal volledig aftrekbaar. De belastingdienst erkent stoelmassages namelijk als een methode om ziekteverzuim tegen te gaan.

Professionele stoelmassages tegen een scherpe tarieven bij De Kruijf Sport & Massage.
Bedrijfsmassage per 20 minuten: € 16,75

Werkgebied

Gouda
Leiden
Reeuwijk

Woerden
Alphen a/d Rijn
Bodegraven

Staat je huidige woonplaats er niet tussen? Geen probleem. Ook voor overige plaatsen in deze regio/omgeving zijn we je graag van dienst met een van onze massages. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of om een massage te boeken.

Voor een massage in Bodegraven of Reeuwijk rekenen wij slechts € 2,50 voorrijkosten.

Mocht jij buiten de straal van 20 km wonen, dan zullen de voorrijkosten vooraf worden besproken.