Massage aan huis

Door de Kruijf sport en massage.

waarom een massage aan huis?

Werk je momenteel vanuit huis? Merk je dat je een slechte zithouding hebt,  waardoor de manier waarop je achter je bureau zit niet de juiste is? De spieren voelen pijnlijk en vermoeid aan?
Ik maak de spieren los en de knoopjes haal ik eruit. En dat allemaal op elk moment van de dag. Zoek je een massage aan huis, dan ben je bij het juiste adres.

Een massagebehandeling helpt de gezondheid van je lichaam en geest te onderhouden en te verbeteren, wat voor een juiste balans kan zorgen. Jezelf helpen gezond te blijven zou niet onder de noemer ‘luxe’ moeten vallen, het zou juist vanzelfsprekend moeten zijn. Maar wat natuurlijk wél op en top ‘luxe’ is, is gemasseerd worden in je eigen huis, gewoon even heerlijk een momentje voor jezelf en je gezondheid inplannen zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Of het nu gaat om een ontspanningsmassage of juist een stevige sportmassage, iedereen kan zo’n momentje voor zichzelf goed gebruiken, en al helemaal als dat in je eigen vertrouwde omgeving kan worden verzorgd!

Stel je eens voor dat je een lekker dagje vrij hebt, de kinderen zijn naar school, en je vrije dag kan beginnen. Hoe heerlijk is het dan om de dag eens lekker te beginnen met een fijne massagebehandeling, gewoon bij jou thuis! 

Je bent helemaal klaar voor de rest van je vrije dag, de lunch met je beste vriendin, een dagje shoppen of je trekt er even op uit voor een flinke wandeling in de natuur want je dag is verfrissend en ontspannen begonnen door die fijne massage! Of denk je eens in dat je eindelijk thuis komt, na een lange werkdag, je spieren zijn vermoeid, je hoofd zit nog vol, je hebt honger en verlangt naar een warme douche. Na het douchen trek je je warmste badjas aan of je meest comfortabele pyjama. Niet lang daarna staat de masseur al voor de deur, klaar om je vermoeide spieren te behandelen of je tot ontspanning te brengen. Zodra de masseur de deur achter zich dicht trekt, duik jij lekker ontspannen en rozig op de bank, met een fijne film of je favoriete Netflix serie. Zo kan het dus ook!

Even een aantal voordelen op een rijtje

Weer of geen weer?

Maak je niet druk, voor die massage hoef je toch de deur niet uit!

Geen vervoer?

Geen probleem! De masseur komt gewoon naar jou toe!

Een oppas regelen is niet nodig!

Heb je kinderen of huisdieren die niet alleen thuis kunnen blijven?

Kun je alleen overdag?

Of alleen ’s avonds? Of alleen in het weekend? Ook dan komt de masseur gewoon bij je thuis, en hoef je geen enkele massage te missen

Je hoeft zelf niets te regelen

De masseur neemt alles mee wat er nodig is om jou flink in de watten te leggen met de massagebehandeling

Ben je slecht ter been?

Of ben je minder mobiel? Juist dan is lief zijn voor jezelf extra belangrijk en is een massagebehandeling aan huis dé oplossing

Werkgebied

Gouda
Leiden
Reeuwijk

Woerden
Alphen a/d Rijn
Bodegraven

Staat je huidige woonplaats er niet tussen? Geen probleem. Ook voor overige plaatsen in deze regio/omgeving zijn we je graag van dienst met een van onze massages. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of om een massage te boeken.

Voor een massage in Bodegraven of Reeuwijk rekenen wij slechts € 2,50 voorrijkosten.

Mocht jij buiten de straal van 20 km wonen, dan zullen de voorrijkosten vooraf worden besproken.