ontspanningsmassage

de behandeling

Omdat ontspanning bij deze massagevorm centraal staat kan de massage geheel naar uw specifieke wensen worden ingevuld. Zo geven wij bepaalde gebieden of spieren die wat meer aandacht mogen krijgen ook écht de aandacht die het verdient. Tijdens de ontspanningsmassage worden diverse massage-technieken gecombineerd. De massage bestaat uit strijkingen, knedingen en drukpunten door wijsvingers en duimen. Hierdoor ontspannen de spieren en verbetert de doorbloeding in jouw lichaam. Verbeterde doorbloeding zorgt op haar beurt weer voor het afvoeren van afvalstoffen en een verbeterde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen.

stoelmassage
Massage

ONTSPANNINGSMASSAGE BODEGRAVEN, REEUWIJK EN OMGEVING

Wil jij even lekker ontspannen en de dagelijkse stress ontvluchten, dan is de ontspanningsmassage echt wat voor jou! De Kruijf Sport & Massage zorgt voor een heerlijke ontspannen sfeer, alles om jou helemaal tot rust te laten komen. Tijdens de massage worden diverse massage-technieken gecombineerd waarin maar één ding centraal staat; ontspanning en nog eens ontspanning!

STRESS EN SPANNING

Stress en spanning spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Mensen hebben stress en spanning nodig om goed te kunnen functioneren, maar een overvloed aan spanning en stress heeft een grote negatieve invloed op ons lichaam. Spieren spannen samen en daardoor kunnen talloze klachten ontstaan op diverse plekken in het lichaam. De ontspanningsmassage helpt de balans in het lichaam te herstellen en zorgt voor harmonie tussen lichaam en geest.

tarieven

per 1 Januari 2024

Minuten
0

Massage van nek, schouders en rug

Minuten
0

Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

Minuten
0

Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

a45fa62b-2a69-44e5-bdd7-b16e18fb6b71_toa-heftiba-a9pfsc8dtlo-unsplash

Massage aan huis?

Stel je eens voor dat je een lekker dagje vrij hebt, de kinderen zijn naar school, en je vrije dag kan beginnen. Hoe heerlijk is het dan om de dag eens lekker te beginnen met een fijne massage behandeling, gewoon bij jou thuis!

Ook massages in jouw eigen vertrouwde omgeving zijn mogelijk. Binnen een straal van 20 km rondom Bodegraven-Reeuwijk rekenen wij slechts € 2,50 voorrijkosten. Mocht jij buiten de straal van 20 km wonen, dan zullen de voorrijkosten vooraf worden besproken.