de kruijf massages

Over mij

Mijn naam is John de Kruijf,

oprichter van De Kruijf Sport & Massage

John de Kruijf

''Ik wilde mij weer fit en vitaal voelen en mensen helpen.''

Wat ik zo leuk vind aan sport en massage

Voordat ik bovenstaande vraag zal beantwoorden wil ik je iets meer vertellen over mijn voorgeschiedenis. 

Na een jarenlang bestaan als zelfstandig vrachtwagenchauffeur heb ik het roer omgegooid. Ongezond eten op onregelmatige tijden en het gemis van een leuk sociaal leven maakte van mij destijds een ongelukkig mens. Het gevolg van deze levensstijl was dat mijn lichaam vormen aan ging nemen waar ik niet bepaald gelukkig van werd.

image
image (2)

Carriere move

Mijn vrijwilligersbaan als verzorger bij een lokale voetbalvereniging in Bodegraven vond ik zo leuk dat ik het roer definitief heb omgegooid. Een gang naar de schoolbanken en uren zwoegen in mijn vrije uren waren het gevolg van deze carrière-move.

Resultaat van mijn carrière move zijn tal van massagediploma’s zoals; ontspanningsmassage, stoelmassage en sportmassage.

Naast massages ben ik mij ook toe gaan leggen op doelgericht sporten.

Mijn lichaam begon in rap tempo weer acceptabele vormen aan te nemen en ik voelde mij weer fit en vitaal. In de loop van de tijd ben ik groepslessen gaan geven op sportscholen als fitnessinstructeur.

Omdat ik het heerlijk vind om buiten te sporten ben ik bootcamps gaan organiseren bij het Reeuwijkse Hout. Daarnaast ben ik ook personal- en small group trainingen gaan geven in de buitenlucht.

BREED AANBOD VAN MASSAGES​

Voor de ontspanning van lichaam en geest bied ik met De Kruijf Sport & Massage een breed aanbod van massages aan. Van heerlijke ontspannende massages tot aan sport- en stoel massages ter behandeling van lichte fysieke ongemakken. Ontspanning, fysieke ongemakken of zwangerschap? Ontdek welke massage het beste bij jou past.