Zwangerschapsmassage

Ben jij in verwachting van een

Klein wondertje?

Dan feliciteert De Kruijf Sport & Massage jullie van harte met dit heugelijk feit. Tijdens de zwangerschap zal je vast merken dat er in deze periode een hoop met jouw lichaam gebeurt, jouw lichaam wordt in deze periode zowel fysiek als mentaal extra op de proef gesteld.

de behandeling

In een rustgevende ruimte wordt je lichaam tijdens de zwangerschapsmassage in een ontspannen houding gebracht. Jouw lichaam zal extra worden ondersteund met kleine kussentjes. Door de zachte knedingen en drukpuntmassage zal je lichaam zich optimaal ontspannen. Voor aanvang van de zwangerschapsmassage worden de probleemzones besproken, hier zullen wij tijdens de massage extra aandacht aan besteden. Er wordt gebruik gemaakt van speciale massageolie om huidirritaties te voorkomen. Zwangerschapsmassages worden gegeven vanaf 16 weken.

zwanger
zwanger3

Waarom een zwangerschapsmassage ?

In de periode van zwangerschap kampen veel vrouwen met stress en vermoeidheid. Hoofdpijn, slaapproblemen, misselijkheid, krampen, vermoeide spieren , vochtophoping en slechte stoelgang zijn veel voorkomende klachten tijdens de zwangerschap. Deze klachten hebben invloed op jouw mentale toestand. Niet goed voor jou en je baby.

Klachten

De zwangerschapsmassage is een uitstekende behandeling om deze klachten te verminderen.

Energetische werking

Naast de behandeling van klachten heeft de zwangerschapsmassage ook een energetische werking. Verwen jezelf en je baby, komt tot rust en geef jouw lichaam de ontspanning die het verdient.

Tarieven zwangerschapsmassage

Per 1 Januari 2024

Minuten
0

Massage van nek, schouders en rug

Minuten
0

Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

Minuten
0

Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

Werkgebied

Gouda
Leiden
Reeuwijk

Woerden
Alphen a/d Rijn
Bodegraven

Staat je huidige woonplaats er niet tussen? Geen probleem. Ook voor overige plaatsen in deze regio/omgeving zijn we je graag van dienst met een van onze massages. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of om een massage te boeken.

Voor een massage in Bodegraven of Reeuwijk rekenen wij slechts € 2,50 voorrijkosten.

Mocht jij buiten de straal van 20 km wonen, dan zullen de voorrijkosten vooraf worden besproken.