Ontspanningsmassage

ONTSPANNINGSMASSAGE

ONTSPANNINGSMASSAGE BODEGRAVEN, REEUWIJK EN OMGEVING

Wil jij even lekker ontspannen en de dagelijkse stress ontvluchten, dan is de ontspanningsmassage echt wat voor jou! De Kruijf Sport & Massage zorgt voor een heerlijke ontspannen sfeer, alles om jou helemaal tot rust te laten komen. Tijdens de massage worden diverse massage-technieken gecombineerd waarin maar één ding centraal staat; ontspanning en nog eens ontspanning!

STRESS EN SPANNING

Stress en spanning spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Mensen hebben stress en spanning nodig om goed te kunnen functioneren, maar een overvloed aan spanning en stress heeft een grote negatieve invloed op ons lichaam. Spieren spannen samen en daardoor kunnen talloze klachten ontstaan op diverse plekken in het lichaam. De ontspanningsmassage helpt de balans in het lichaam te herstellen en zorgt voor harmonie tussen lichaam en geest.

DE BEHANDELING

Omdat ontspanning bij deze massagevorm centraal staat kan de massage geheel naar uw specifieke wensen worden ingevuld. Zo geven wij bepaalde gebieden of spieren die wat meer aandacht mogen krijgen ook écht de aandacht die het verdient. Tijdens de ontspanningsmassage worden diverse massage-technieken gecombineerd. De massage bestaat uit strijkingen, knedingen en drukpunten door wijsvingers en duimen. Hierdoor ontspannen de spieren en verbetert de doorbloeding in jouw lichaam. Verbeterde doorbloeding zorgt op haar beurt weer voor het afvoeren van afvalstoffen en een verbeterde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen.

TARIEVEN

De Kruijf Sport & Massage hanteert betaalbare tarieven voor een ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage 20 min € 21,-
Massage van nek, schouders en rug

Ontspanningsmassage 40 min € 38,-
Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

Ontspanningsmassage 60 min € 52,-
Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

MASSAGE AAN HUIS?

Ook massages in jouw eigen vertrouwde omgeving zijn mogelijk. Binnen een straal van 20 km rondom Bodegraven, Reeuwijk rekenen wij slechts € 2,50 voorrijkosten. Mocht jij buiten de straal van 20 km wonen, dan zullen de voorrijkosten vooraf worden besproken.

BOEK JOUW ONTSPANNINGSMASSAGE IN BODEGRAVEN, REEUWIJK EN OMGEVING

Woon jij in de omgeving van Bodegraven of Reeuwijk, dan ben je voor een ontspanningsmassage bij De Kruijf Sport & Massage aan het juiste adres. Boek snel uw ontspanningsmassage in Bodegraven en omgeving en geef jouw lichaam de ontspanning die het verdient!

De Kruijf Sport & Massage is onder andere actief in Gouda, Leiden, Reeuwijk en Alphen aan den Rijn.