Sport massage

de behandeling

Tijdens de sportmassage worden de spieren middels diepe en stevige strijkingen en knedingen gemanipuleerd. Hierdoor ontstaat een verbeterde bloeding van het spierweefsel. Daardoor wordt het melkzuur, de veroorzaker van spierpijn, afgevoerd. Ook het vocht, de veroorzaker van zware ledematen wordt hierdoor sneller afgevoerd. De sportmassage zorgt er voor dat de verhardingen in de spieren weer zacht worden.

stoelmassage
WhatsApp Image 2022-03-10 at 7.20.58 PM (1)

Tarieven sportmassage

Per 1 Januari 2024

Minuten
0

Massage van nek, schouders en rug

Minuten
0

Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

Minuten
0

Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

preventieve behandeling sportmassage

Mocht jij binnenkort een grote inspanning gaan leveren, dan doe je er goed aan om jouw spieren voor te bereiden op wat komen gaat. Je kunt hierbij denken aan een schaats- of hardloopmarathon, estafette of wintersport. Door een preventieve sportmassage krijg je minder snel spierpijn en verminder je de kans op blessures.

OOK VOOR NIET-SPORTERS​

Hoewel de naam anders doet vermoeden is de sportmassage ook een aanrader voor mensen die niet sporten. Veel mensen kampen met kleine pijntjes zoals een stramme rug, stijve nek of vermoeide benen. Door het stimuleren van bepaalde spiergroepen kan de doorbloeding weer op gang worden gebracht. Jouw lichaam wordt aan het werk gezet, hierdoor zal je sneller herstellen van fysieke ongemakken.

a45fa62b-2a69-44e5-bdd7-b16e18fb6b71_toa-heftiba-a9pfsc8dtlo-unsplash

sportMassage aan huis?

Stel je eens voor dat je een lekker dagje vrij hebt, de kinderen zijn naar school, en je vrije dag kan beginnen. Hoe heerlijk is het dan om de dag eens lekker te beginnen met een fijne massage behandeling, gewoon bij jou thuis!

Ook massages in jouw eigen vertrouwde omgeving zijn mogelijk. Binnen een straal van 20 km rondom Bodegraven-Reeuwijk rekenen wij slechts € 2,50 voorrijkosten. Mocht jij buiten de straal van 20 km wonen, dan zullen de voorrijkosten vooraf worden besproken.

Werkgebied

Gouda
Leiden
Reeuwijk

Woerden
Alphen a/d Rijn
Bodegraven

Staat je huidige woonplaats er niet tussen? Geen probleem. Ook voor overige plaatsen in deze regio/omgeving zijn we je graag van dienst met een van onze massages. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of om een massage te boeken.

Voor een massage in Bodegraven of Reeuwijk rekenen wij slechts € 2,50 voorrijkosten.

Mocht jij buiten de straal van 20 km wonen, dan zullen de voorrijkosten vooraf worden besproken.