Sportmassage

SPORTMASSAGE

de Sportmassage van De Kruijf Sport en Massage 

Heb jij last van vermoeide spieren, spierpijn of stijfheid en kramp? dan kan de spierconditie verbeterd worden middels een sportmassage bij De Kruijf Sport en Massage. Ook voor blessurepreventie is sportmassage een uitstekende behandeling.

DE BEHANDELING

Tijdens de sportmassage worden de spieren middels diepe en stevige strijkingen en knedingen gemanipuleerd. Hierdoor ontstaat een verbeterde bloeding van het spierweefsel. Daardoor wordt het melkzuur, de veroorzaker van spierpijn, afgevoerd. Ook het vocht, de veroorzaker van zware ledematen wordt hierdoor sneller afgevoerd. De sportmassage zorgt er voor dat de verhardingen in de spieren weer zacht worden.

PREVENTIEVE BEHANDELING SPORTMASSAGE

Mocht jij binnenkort een grote inspanning gaan leveren, dan doe je er goed aan om jouw spieren voor te bereiden op wat komen gaat. Je kunt hierbij denken aan een schaats- of hardloopmarathon, estafette of wintersport. Door een preventieve sportmassage krijg je minder snel spierpijn en verminder je de kans op blessures.

OOK VOOR NIET SPORTERS

Hoewel de naam anders doet vermoeden is de sportmassage ook een aanrader voor mensen die niet sporten. Veel mensen kampen met kleine pijntjes zoals een stramme rug, stijve nek of vermoeide benen. Door het stimuleren van bepaalde spiergroepen kan de doorbloeding weer op gang worden gebracht. Jouw lichaam wordt aan het werk gezet, hierdoor zal je sneller herstellen van fysieke ongemakken.

TAPING

Bij de Kruijf Sport & Massage is het ook mogelijk om je ledenmaten te laten tapen. Die kan preventief of ook ingeval van blessures om de probleemzone te ontlasten.

TARIEVEN VOOR SPORTMASSAGE

De Kruijf Sport & Massage helpt jou verder met een betaalbare sportmassage:

Sportmassage 20 min € 21,-
Massage van nek, schouders en rug

Sportmassage 40 min € 37,-
Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

SPORTMASSAGE AAN HUIS?

Ook massages in jouw eigen vertrouwde omgeving zijn mogelijk. Binnen een straal van 20 km rondom Bodegraven-Reeuwijk rekenen wij slechts € 2,50 voorrijkosten. Mocht jij buiten de straal van 20 km wonen, dan zullen de voorrijkosten vooraf worden besproken.

SPORTMASSAGE LEIDEN, GOUDA EN OMGEVING?

Ben je op zoek naar een professionele masseur voor sportmassage in Leiden, Gouda en omgeving? Dan ben je bij De Kruijf aan het goede adres. In Leiden en Gouda kun je een sportmassage aan huis krijgen of in de Sportcity van Leiden of Gouda. Het is maar net wat je het makkelijkst vindt. Neem vrijblijvend contact op om de behandeling door te spreken.

Ook voor een ontspanningsmassage in Gouda kun je bij de Kruijf terecht, bekijk onze massages pagina voor ons gehele aanbod.

BOEK UW SPORTMASSAGE

Heb jij last van vermoeide spieren, spierpijn of stijfheid en kramp of wil jij dit juist voorkomen? Bij aanvang van de behandeling bepaalt De Kruijf Sport & Massage samen met jou de aard van de klachten. Indien de klachten te ernstig zijn, dan zal je worden doorverwezen naar een medicus. Neem contact op voor een effectieve sportmassage, of kom langs in de Sportcity van Leiden.
 

NEEM CONTACT OP