Zwangerschapsmassage

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

ZWANGERSCHAPSMASSAGE BODEGRAVEN , REEUWIJK EN OMGEVING

Ben jij in verwachting van een klein wondertje? Dan feliciteert De Kruijf Sport & Massage jullie van harte met dit heugelijk feit. Tijdens de zwangerschap zal je vast merken dat er in deze periode een hoop met jouw lichaam gebeurt, jouw lichaam wordt in deze periode zowel fysiek als mentaal extra op de proef gesteld.

In de periode van zwangerschap kampen veel vrouwen met stress en vermoeidheid. Hoofdpijn, slaapproblemen, misselijkheid, krampen, vermoeide spieren , vochtophoping en slechte stoelgang zijn veel voorkomende klachten tijdens de zwangerschap. Deze klachten hebben invloed op jouw mentale toestand. Niet goed voor jou en je baby. De zwangerschapsmassage is een uitstekende behandeling om deze klachten te verminderen. Naast de behandeling van klachten heeft de zwangerschapsmassage ook een energetische werking. Verwen jezelf en je baby, komt tot rust en geef jouw lichaam de ontspanning die het verdient.

DE BEHANDELING

In een rustgevende ruimte wordt je lichaam tijdens de zwangerschapsmassage in een ontspannen houding gebracht. Jouw lichaam zal extra worden ondersteund met kleine kussentjes. Door de zachte knedingen en drukpuntmassage zal je lichaam zich optimaal ontspannen. Voor aanvang van de zwangerschapsmassage worden de probleemzones besproken, hier zullen wij tijdens de massage extra aandacht aan besteden. Er wordt gebruik gemaakt van speciale massageolie om huidirritaties te voorkomen. Zwangerschapsmassages worden gegeven vanaf 16 weken.

TARIEVEN

Een zwangerschapsmassage boek je bij De Kruijf Sport & Massage voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Zwangerschapsmassage 20 min € 21,-
Massage van nek, schouders en rug

Zwangerschapsmassage 40 min € 38,-
Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

Zwangerschapsmassage 60 min € 52,-
Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

MASSAGE AAN HUIS?

Ook massages in jouw eigen vertrouwde omgeving zijn mogelijk. Binnen een straal van 20 km rondom Bodegraven en Reeuwijk rekenen wij slechts € 2,50 voorrijkosten. Mocht jij buiten de straal van 20 km wonen, dan zullen de voorrijkosten vooraf worden besproken.

BOEK UW ZWANGERSCHAPSMASSAGE IN BODEGRAVEN, REEUWIJK EN OMGEVING

Kies het beste voor je lichaam, geest en je baby. Boek een zwangerschapsmassage bij De Kruijf Sport & Massage in Reeuwijk, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Gouda en de omgeving van deze plaatsen.